Secretele Prosperității

Sunt peste tot o mulțime de cărți și cursuri despre cum să "câștigi bani" sau cum să începi o afacere. Toate pleacă de la premiza că tu ai deja suficienți bani. Însă ce faci dacă nu ai suficienți? Dacă tu te afli într-un impas financiar și nu găsești nici o cale ca să ieși la liman? ​

secretele prosperitatii

Eu sunt pe deplin convins că sistemul prezentat de mine în această carte va funcționa pentru tine și pentru oricine altcineva! Pentru că vei realiza unde te afli și din acel punct vei începe să-ți clarifici modul de gândire și să alegi tu direcția în care dorești să te îndrepți!  - ​Leo Burtișan


​Secretele Prosperității

​A atrage Prosperitatea nu este depre noroc! Nu este depre o oportunitate care apare o singură dată în viață! A deschide calea către Prosperitate presupune răbdare și persistență, căci nu vei putea ajunge în vârful muntelui într-o singură zi.

U​n Secret De Mii De Ani

​Despre acest important pas, cred că ai mai auzit deseori spunându-se la modul - Ce sădești asta primești sau - Ce dai mai departe, rău sau bine se va întoarce la tine cândva, într-un mod sau altul și încă de mai multe ori posibil. O să spui că acestea se referă la anumite superstiții și credințe vechi! Te asigur că noi trăim într-un Univers inteligent și suntem tare tare departe de a înțelege mecanismele și legile care guvernează viața! Dar așa funcționează această lege, dacă putem să-i spunem așa! Dacă gândurile și acțiunile tale sunt constant pozitive, încet- încet, ziua de mâine va fi una pozitivă(este necesar să ai așteptări pozitive!).

​Unul Din Secrete

​Când tu arunci o privire asupra noțiunii de bani și a felului cum aceștia circulă, acest lucru poate crea puțină confuzie. Aceia care au bani, par să atragă și mai mulți bani tot timpul, pe când cei care nu au bani, evident par tot timpul să aibă tot mai multe greutăți constant.
Este ca și cum cei bogați dețin un secret pe care nu îl spun nimănui.
Este un secret, dar nu este despre cum să acumulezi banii. Cei bogați știu că dacă tu urmărești doar banii aceștia vor ramâne în continuare departe de tine. Ei mai știu că banii trebuie să circule, asta însemnând că tu trebuie să fii precum un canal, "conductă" dacă pot să spun așa, în a favoriza circulația banilor, nu un recipient. Reține și notează acest lucru foarte important! Căci banii totdeauna trebuie să circule!!!

​Secretele Prosperității - O Carte Care Îți Poate Schimba Destinul

​Tu poți, o dată pentru totdeauna, să lași în urmă zbuciumul financiar și viața de până acum și să intri pe un nou făgaș, adică pe făgașul corect al vieții.


​Până când tu nu te angajezi total să lucrezi asupra ta și asupra atitudinii tale mentale vis-a-vis de Prosperitate, aceasta va continua să stea departe de tine!


​A atrage Prosperitatea este despre înțelegerea felului cum banii funcționează și ce anume va atrage banii contrar la ceea ce îi țin departe de tine.


​Acestă carte despre deschiderea căilor către Prosperitate, va implica participarea ta activă în identificarea abilităților sau talentului tău.

testimoniale

​Ce Spun Cei Care Au Cumpărat Cartea

Această carte o recomand sincer tuturor celor care se simt blocati în toate aspectele vieții! Este o carte profundă și care te poate ajuta enorm! 

​Iuliana ​

Business Analyst 

​Schimbă-ți Destinul Acum!​Despre Autor

​Salut! Sunt Leo Burtișan

Blogger, iubitor de motivație și pasionat să inspir toți oamenii din jurul meu. Crezul ​meu: "Nu doar visa la scopuri, ci și acționează și îndeplinește-le!". 


Cu siguranță fiecare are un potențial interior. Scopul ​meu: "Lumea va fi fenomenal mai bună prin descoperirea și punerea cu adevărat în valoare a Potențialui Uman!"

​Într-o zi vei privi înapoi și te asigur că vei fi mândru de decizia pe care ai luat-o astăzi!

​Să înveți să dorești sincer o viață de succes tuturor și arată-le tuturor dragoste! S-ar putea de multe ori acolo unde trimiți ajutor, zâmbet, sfat bun, încurajare, idei extraordinare, să nu primești la fel, însă tu rămâi constant și credincios dăruirii a ceea ce ai tu mai bun! Căci de unde nu te aștepți, vei primi o oportunitate, șansă, inspirație!

​Intrarea pe Calea Prosperității reprezintă începerea unei Călătorii! O Călătorie în care vei descoperi lucruri uimitoare despre tine și despre mulți alți oameni, în care lecțiile învățate vei dori să le împărtășești și cu alții.


© 2019 ​Secretele Prosperității